موضوعات مهم

حضور ۷ هنرمند ایرانی در نمایشگاه هنرهای تجسمی عمان

حضور ۷ هنرمند ایرانی در نمایشگاه هنرهای تجسمی عمان

نوریاتو: در نخستین نمایشگاه بین‌المللی هنرهای تجسمی کشور عمان که برای ۴ روز در پایتخت این کشور برگزار می‌شود، ۷ هنرمند از ایران نیز حضور دارند.

 

به گزارش مجله جامع نوریاتو، این هنرمندان در زمینه های نقاشی ، نقاشی روی پارچه ، سوزن دوزی و معرق کاری ، محصولات خود را در نمایشگاه بین‌المللی هنرهای تجسمی برای علاقه مندان عرضه کرده اند.

این گزارش می افزاید : حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا نوری شاهرودی سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان از غرفه هنرمندان ایرانی در نمایشگاه بین المللی هنرهای تجسمی بازدید و با آنان گفت و گو کرد.

نوری شاهرودی در این دیدار که رایزن های بازرگانی و فرهنگی ایران در عمان هم حضور داشتند با اشاره به روابط برادرانه و دوستانه ایران و عمان اظهار داشت : پیوند تاریخی و فرهنگی دو کشور باعث شده است تا علاقه فراوانی میان دو ملت به یکدیگر وجود داشته باشد و این امر می تواند زمینه را برای توسعه و تعمیق همکاریهای مشترک ایجاد نماید.

وی با تقدیر از مجموعه هنرمندان ایرانی شرکت کننده در این نمایشگاه بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و هنری در جهت گسترش روابط تهران و مسقط تاکید کرد .

در این بازدید همچنین ناصر پلنگی استاد دانشگاه و هنرمند پرآوازه کشورمان نیز توضیحاتی درباره کارگاه آموزشی در زمینه رشته های هنری برای علاقمندان ارایه نمود .

نخستین نمایشگاه بین المللی هنرهای تجسمی عمان از هفتم تا دهم فروردین با حضور بیش از ۱۲۰ هنرمند از ۲۲ کشور جهان در مرکز نمایشگاه و کنفرانس های عمان در مسقط پایتخت این کشور بر پا می باشد.

 

بیشتر بخوانید

مطالب مرتبط

ارسال نظر