نوریاتو: در روزهای پایانی تعطیلات، هنوز تعدادی از نمایشگاههای هنری برقرار هستند. همچنین نمایشگاه انفرادی ساناهین باباجانیان تحت عنوان «توازی یا تلافی» هم در آخرین روزهای تعطیلات افتتاح خواهد شد.
به گزارش مجله جامع نوریاتو و به نقل از مهر، هنوز تعدادی از نمایشگاههای هنری در روزهای پایانی تعطیلات برپا هستند و روز جمعه ۱۶ فروردین نیز تعدادی از گالریها مراسم افتتاحیه دارند؛ مثل نمایشگاه انفرادی نقاشی ساناهین باباجانیان با عنوان «توازی یا تلافی» که فردا در گالری فرمانفرما به آدرس خیابان کریمخانزند، خردمند شمالی، کوچه اعرابی ۲، رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار میکند.
برخی دیگر از نمایشگاههایی که هنوز برقرار هستند، عبارتند از:
* فروش سالیانه آثار نقاشی، عکس و مجسمه گالری آس با عنوان «پونصد، ششصد، هفصد +هشصد نهصد» تا ۱۶ فروردین ماه در این گالری به نشانی خیابان شریعتی بالاتر از پل رومی، جنب بانک پارسیان شماره ۱۸۳۱ ادامه دارد.
* نمایشگاه «چهرهها» با نمایش آثاری از فرید جهانگیر تا ۳۰فروردین ماه در گالری ایرانشهر واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان شهید عضدی (آبان جنوبی)، خیابان سپند، پلاک ۱/۶۹ برقرار است.
* نمایشگاه انفرادی عکس تاریخی «طهران از نگاه یرماکوف» در موزه عکسخانه شهر به نشانی خیابان بهار شیراز، بوستان بهار شیراز تا روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ادامه خواهد داشت.
* نمایشگاه گروهی «ولی ما اهرامی بر جای نمیگذاریم» با نمایش آثاری از فرشاد خواجه نصیری، آنا دات، حامد دهقان، فرناز غلامی، جولیا کریسپیانی، ژان- باتیست گان، استر مرینرو و گلرخ نفیسی تا ۲۳ فروردین ماه در سمپوزیوم کیوریتوریال تهران واقع در خیابان شهید مفتح جنوبی، کوچه مبینی، پلاک یک ادامه دارد.
در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «این پروژه، در راستای موضوع سمپوزیوم کیوریتوریال تهران، فعالیت خود را آغاز کرد و به فعالیت پیرامون این موضوع ادامه خواهد داد. هدف آن است که این پروژه ابزاری باشد برای هنرمندان، کیوریتورها و عموم مردم تا دریابند چگونه خود را با این رشته کار هم گام سازند. «ولی ما اهرامی برجای نخواهیم گذاشت» جملهای است از مقاله «فضای پسماند» نوشته رم کولهاس، معمار و تئوریسین هلندی و فراخوانی است بهبازنگری وسوسه انسان به از خود به جای گذاشتن رد پای خود در جهان. هدف گروه گپس از این مجموعه آثار هنری، مخاطب قرار دادن و به بحث گذاشتن موضوع تولیدهای هنری با اشیا، ساختمانها، شهرزیستی و روابط اجتماعی است که روزانه بیش از پیش گذرا و مهجور میشود و اینکه این امر چگونه میتواند ارتباطات اجتماعی و هویت فردی و جمعی را تحت تأثیر قرار دهد. عبارتی که عنوان این نمایشگاه است، به عمد با حرف ربط «ولی» آغاز میشود تا وسیلهای باشد برای برانگیختن گمانه پردازی درباره آنچه پیش از این سخن از آن رفت: اثرگذاری برای دستیابی به یک پتانسیل بکر و دست نخورده.»
* نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «گل / تناقض ناب» تا ۳۰فروردین ماه در تالار اینجا به نشانی خیابان نوفل لوشاتویشرقی، کوچه پدرام، جنب شماره ۴، نمای آجری درب کوچک کرم رنگ، کدپستی: ۱۱۳۱۶۳۵۶۱۶ برپا است.